marți, 7 iulie 2009

Raspunsul celor de la Atlantykron 2009 :)


Am primit raspunsul in urma inscrierii la Atlantykron!!!

M-am bucurat ca un copil ..si am fost foarte placut surprinsa de ceea ce intuiesc ca ma asteapta acolo ;)

Din pacate - sau din fericire - am constatat ca inscrierile s-au incheiat inainte de data stabilita initial..

ma bucur de prezent ;)


--------------------------------------------------------------------------------*******

Dragă Lavinia,


Aceasta este o perioadă foarte interesantă pentru România. Aderarea la Uniunea Europeană deschide multe oportunităţi noi pentru viitorul tău. Chiar mai important decât acest lucru este faptul că restul lumii cu siguranţă vede talentul nemaipomenit al minţilor tinere din România. Mulţi oameni prevăd că viitorul României va rivaliza cu dezvoltarea uimitoare a Chinei!

Acest lucru a fost dovedit în repetate rânduri prin creşterea rapidă observată la nivelul companiilor internaţionale şi globale, care investesc din ce în ce mai mult pentru a-şi extinde efacerile în România, astfel încât talentul şi imaginaţia minţilor tinere să îşi aducă aportul la dezvoltarea afacerilor lor. Aceste companii vă vor pune în faţa unor oportunităţi care nu au fost până acum disponibile generaţiilot trecute.

În acelaşi timp, aceste oportunităţi vin şi cu provocări de care generaţiile trecute nu s-au lovit. Aceste provocări se referă la nevoia ca voi să vă dezvoltaţi abilitatea de a lucra şi de a fi eficienţi în cadrul unor echipe şi situaţii interculturale. Uneori, dezvoltarea abilităţilor interculturale se poate dovedi mai importantă decât dezvoltarea altor abilităţi academice.

Programul nostru intercultural de la Atlantykron a fost creat pentru a vă asigura că veţi învăţa noţiunile de bază, cu scopul de a avea succes şi a evita greşelile când vă veţi afla în situaţii inteculturale. Vom lucra împreună pentru a va dezvolta capacitatea de înţelegere şi abilităţile în cadrul unui program foarte dinstractiv şi educativ. Acet program educaţional a fost creat de Fundaţia Culturală. Aceştia sunt sponsorii programului nostru care, de asemenea, vor oferi certificate de participare tuturor cursanţilor care vor urma acest program.

Aş dori să îţi mulţumesc pentru faptul că te-ai înscris la acest curs şi aştept cu nerăbdare să ne întâlnim şi să vorbim la Atlantykron 2009.


Cu stimă,

David Anderson, Ph.D.
President and CEO, Cultural Foundation

"Building Success through Cultural Awareness and Understanding”

2 comentarii:

andreea spunea...

merg si eu..ne vedem acolo:)

Rhum spunea...

din pacate, nu am mai ajuns pe insula :( ..un eveniment nefericit in familie mi-a amanat, sa zicem, frumoasa experienta pe care as fi avut-o acolo. insa, data viitoare voi fi acolo negresit ;) tinem legatura, pana atunci..si daca ai ajuns acolo, m-as bucura tare sa-mi povestesti despre :)