miercuri, 11 martie 2009

Ziua Internationala Zeitgeist (15 martie) la Eurocinema Tinerimea Romana



Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti
Asociatia Film Romania
Asociatia Studentilor in Stiinte Politice din Universitatea Bucuresti

Ziua Internationala Zeitgeist
15 MARTIE
criza economica. efecte. cauze. evolutie.
perspective. solutii. tineretul incotro...
TINERII INTREABA - SPECIALISTII NE RASPUND

Va invitam la filmul "Zeitgeist: Addendum", o productie premiata la Festivalul de Film "Artivist 2008" de la Hollywood, la categoria "Cel mai bun film", iar apoi - la o discutie structurata pe temele reflectate in film si intrebarile tinerilor prezenti.

Printre invitati: Silviu Prigoana (deputat), Monica Tatoiu (presedinte al Fundatiei "Noi Citim"), dr. Vasile Paun (expert in dezvoltare personala), Catalin Bebu (inginer aeronave si broker in asigurari, fost diplomat), prof. univ. Mircea Nita (specialist in comunicare, relatii publice si managementul conflictelor).

De asemenea, vor fi prezenti economisti, sociologi si analisti politici care isi vor expune opiniile in legatura cu situatia economica mondiala recenta, precum si despre viitorul tineretului.

Actiunea este realizata de Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, in colaborare cu www.eurocinema.ro si Asociatia Studentilor in Stiinte Politice din Universitatea Bucuresti.

Evenimentul are loc duminica 15 martie, incepand cu ora 18.00, in sala EuroCinema din Centrul National de Arta "Tinerimea Romana" (str. Gutenberg nr. 19, zona Izvor, langa Teatrul Bulandra).

Intrarea e libera.

Contact: Tel/fax: 021 313 46 00, Mobil: 0744 425 662 (Alex Horia).

Niciun comentariu: