vineri, 22 mai 2009

Revista Arhitext lanseaza concursul de eseuri pentru studenti – Re-Start


Haideti sa Re-Startam impreuna conceptiile/conceptele, tendintele/trendurile, programele/proiectele cu care ne confruntam si de care ne lovim zi de zi. Tu cum vezi acest Re-Start?

Ce s-a modificat astazi? Criza, suprasaturatia cu care ne confruntam in diverse domenii? A accepta un nou start presupune a fugi de criza si a ne transfera viata in lumea virtuala? Este criza pretextul pentru un nou start? Este destul de clar ca am atins o limita, dar unde mergem de aici incolo?

Asteptam de la tine, student/a la orice facultate din tara, preocupat/a de ceea ce iti afecteaza viata dar si de lucrurile frumoase care te inconjoara, sa transpui in cuvinte, intr-un eseu, propria-ti viziune asupra acestui moment de Re-Start pe care ar trebui sa ni-l oferim fiecare, in aceasta perioada.

Accesand linkul de mai jos vei gasi detalii despre intregul proiect Arhitext, precum si despre concursul de eseuri la care te invitam sa participi.

Poti descarca regulamentul, detalii si formularul de inscriere direct de pe site-ul nostru http://www.arhitextdesign.ro/restart.html , ne poti scrie daca ai intrebari/nelamuriri sau daca vrei sa te inscrii in concurs.

Nu apasa butonul Re-Start daca nu ai dat mai intai «save» eseului tau! Noi il vrem! Nu e cazul sa-l pierzi!

Pentru trimiterea eseurilor Re-Start folositi adresa redactie@arhitextdesign.ro

Organizator: Fundatia Arhitext design

Cu sprijinul Ordinului Arhitectilor din Romania, prin finantare din Taxa de timbru

Parteneri: OAR filiala Bucuresti, Fundatia Luceafarul, MGT Educational

Parnteneri Media: Radio Romania Cultural, Observatorul Cultural, Bucharest Herald, Metropotam, Arhitectura, Arhitext, Igloo

Redactia Arhitext
tel: 031.104.11.78

Niciun comentariu: